Film „Thunder Force“ Netflix: Co potřebujete vědět

Film „Thunder Force“ Netflix: Co potřebujete vědět

Jaký Film Vidět?
 
superhrdinský film thunder force netflix

Thunder Force – Obrázek: Netflix



Síla hromu je zbrusu nový superhrdinský akční komediální film s Melissou McCarthy a Octavií Spencer, který dorazí na Netflix 9. dubna 2021. Zde je nejnovější a vše, o čem víme Síla hromu před potápěním.



Synopse filmu, zasazená do žánru superhrdinů, byla podle všeho odhalena v únoru 2020. Zde je to, co se očekává:



Ve světě terorizovaném superpadouchy jedna žena vyvinula proces, jak udělit superschopnosti obyčejným lidem.

Když ale vědkyně Emily Stanton (Octavia Spencer) náhodou naplní svou odcizenou nejlepší kamarádku Lydii (Melissa McCarthy) neuvěřitelnými schopnostmi, musí se obě ženy stát prvním superhrdinským týmem.



Oficiálním předpokladem je, že dvě obyčejné ženy náhle získají superschopnosti, které je zavedou do světa superhrdinů. Film byl poprvé oznámeno s McCarthyho zapojením v březnu 2019.

hodinky podepsané zapečetěné doručené k oltáři

V kolik hodin bude Thunder Force na Netflixu?

Pokud plánujete zůstat vzhůru, abyste chytili Thunder Force, tady je čas, kdy budete muset být vzhůru!

Časové pásmo Čas dostupný pro streamování
Pacifický standardní čas 00:00 (GMT-8)
Horský standardní čas 1:00 (GMT-7)
Centrální standardní čas 2:00 (GMT-6)
východní standardní čas 3:00 (GMT-5)
Atlantický standardní čas 4:00 (GMT -4)
Britský letní čas 08:00 (GMT)
středoevropský čas 09:00 (GMT+1)
Východoevropský čas 11:00 (GMT+3)
Indický standardní čas 13:30 (GMT+17:30)
Japonský standardní čas 17:00 (GMT+9)
Australský východní čas 19:00 (GMT+11)
Nový Zéland denního světla 21:00 (GMT+13)

Kdo je pozadu Síla hromu na Netflixu?

Produkční společnost za filmem ( Marc Platt Productions ) je také za lajky Aladin a Mary Poppins se vrací pro Disney, Nappily Ever Po pro Netflix a další hity jako např Most špionů a La La Land.



Samotný film byl napsán a režírován Ben Falcone který je také manželkou hlavní dámy Melissy McCarthyové. Ben Falcone se podílel na obrovské knihovně filmů v různých rolích, jako je herec, producent a spisovatel.

Mezi jeho největší úspěchy za kamerou patří rok 2016 Šéf , rok 2014 Tammy a 2018 Život párty.


Rekapitulace Síla hromu výrobní plán?

25. září se Ben Falcone ujal Cvrlikání a Instagram, aby oznámily, že produkce filmu byla zahájena, zatímco měl na sobě oblek hodný meme s jeho fotografiemi.

K příspěvku na tweetu napsal:

První den natáčení. Vždy žádám, aby Steve Mallory nosil různé kusy oblečení s Benovou tématikou, které mu laskavě poskytuji. Vypadá úžasně.

Ben Falcone – Obrázek: Instagram

Koncem října natočili různí členové některé záběry ze zákulisí na Twitteru která odhalila kostýmy superhrdinů.

Koncem října 2019 byly také nalezeny některé fotografie role Poma Klementieffa ve filmu. Má zakrvácený ret a velký kabát.

sezóna 3, jak se dostat pryč s netflixem vraha

Natáčení bude probíhat celý říjen a s některými i listopad další role které odhalují, že samotný film se odehrává v Chicagu. Reklama, která je uvedena na Backstage požadovala: Talent, 18 let a starší, má zobrazovat občany Chicaga a podporovatele kampaně v rolích v pozadí.

Z toho také víme, že většina filmu se natáčí v Atlantě ve státě Georgia.

Denní pošta který je notoricky známý tím, že se mu podařilo dostat se na záběry ze zákulisí, také zveřejnil nějaké úvodní záběry z produkce Síla hromu dne 24. října.

Natáčení pro Síla hromu zabaleno v prosinci 2019.

V říjnu 2020 se věří, že film byl téměř dokončen při výrobě, přičemž soundtrack byl nahrán v Los Angeles.


Kdo hraje v Síla hromu na Netflixu?

Hlavní aktérkou tohoto titulu je Melissa McCarthyová . Melissa je hollywoodská superstar, její role v různých komediích jsou jak ziskové, tak obecně dobře přijaté.

Další dva hlavní počáteční herci, kteří byli pro film oznámeni, jsou Octavia Spencer která je známá z jejího průlomového filmu Hidden Figures. Další herecké obsazení je Melissa Ponzio která má hrát roli Rachel Gonzales.

V říjnu 2019 to bylo oznámeno Pom Klementieff která je sama široce známá svou rolí ve vesmíru superhrdinů. Hraje roli Mantis v MCU, ale také vystupovala v páté sezóně 2019 Černé zrcadlo v epizodě Striking Vipers. V době psaní tohoto článku nebylo Pomovo jméno postavy ještě odhaleno.

V lednu 2020 byl k projektu připojen Tyrel Jackson Williams. Je známý svými rolemi v komediích, včetně Laboratorní krysy pro Disney a Moderní rodina pro ABC.

Zde jsou některá jména dalších členů obsazení uvedených ve filmu:

  • Braxton Bjerken bude hrát Young Marty
  • David Storrs bude hrát Andrewa
  • Tracy si zahraje Taylor Mosby
  • Trever Larcom (Fresh Off the Boat) bude hrát hlavní roli
  • Více obsazení členů na IMDb .

Ben Falcone a Melissa McCarthy pracují na dalším projektu Netflix

Thunder Force není jediný projekt, na kterém duo aktuálně pracuje. V prosinci 2020 Variety odhalilo, že Netflix se spojí s dvojicí na a nový komediální seriál volala Boží oblíbený idiot .

kolik epizod kdy volá srdce

Zde je to, co můžete od této série očekávat:

V God’s Favorite Idiot najde zaměstnanec střední technické podpory Clark Thompson (Falcone) lásku se spolupracovnicí Amily Luck (McCarthy) přesně ve stejnou dobu, kdy se stane nevědomým poslem Božím. Také je tu jízda na kolečkových bruslích, ohnivé jezero a blížící se apokalypsa.

těšíš se? Síla hromu přijdeš na Netflix někdy příští rok? Dejte nám vědět v komentářích níže.